30 sept. 2014

Îmi pasă, mă implic!


Salutare dragi prieteni, vizitați site-ul http://www.ma-implic.ro/, care este un site creat pentru a promova implicarea tinerilor în viața comunității. În secțiunea Despre noi, aflați informații despre proiect și despre organizatiile care îl implementează. În pagina Noutăți găsiți știri și articole din România și din Republica Moldova.
La fel dacă sunteți specialist puteți accesa pagina Promovează implicarea unde aveți posibilitatea să vă prezentați activitatea și să cunoașteți noi proiecte din domeniul educației și incluziunii sociale din România și din Republica Moldova,.
Tinerii cu idei și inițiativă, interesați de voluntariat și participare civica au la dispoziție un Forum de discuții în care să-și prezinte ideile, fac schimb de opinii și informații, să dezbată pe teme de interes comun, să socializeze.


Acțiunile și proiectele de dezvoltare a abilitatilor de viață și de implicare a tinerilor în viața comunității merită să fie cunoscute. 
Arata ca sustii implicarea tinerilor. Preia badge-ul pe site-ul sau pe blogul tau, de aici 


Vă invităm vizitati site-ul, să preluati badge-ul de promovare a implicării tinerilor, să vă adaugati proiectele de cetățenie activă și voluntariat, să încurajați tinerii cu care lucrati să se înscrie și participe activ la Forumul de discuții, să participe la Concurs sau sa voteze proiectele inscrise.

Site-ul este creat în cadrul proiectului Îmi pasă, mă implic! – Cooperare transfrontalieră pentru incluziunea socială a tinerilor vulnerabili, derulat de Fundația COTE și CSSCF Republica Moldova. Cod proiect: MIS ETC 2011. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu